Tokyo Live 2025 Timetable

2025/4/12 2025/4/13

9:00 Opening Remarks: Haruhiro Inoue (MC: Hitomi Minami) 9:00 Opening Remarks: Haruhiro Inoue (MC: Hitomi Minami) 9:05 Lecture 1 (15min) 9:05 Morning Seminar (20min) Advancement of GERD Diagnosis and Treatment Top tips for IEE diagnosis and ESD for colorectal cancer Speaker: Haruhiro Inoue, Moderator: Shinji Tanaka Speaker: Yutaka Saito 9:20 Lecture 2 (20min) Moderator: Shinji Tanaka What's CLPSP? -best setting for CLPSP-Speaker: Hironori Yamamoto, Moderator: Naohisa Yahagi 9:25 Lecture 5 (20min) Endoscopic management of duodenal lesions 9:40 Coffee Break Speaker: Naohisa Yahagi 9:50 Live Demonstration 1 (120min) Moderator: Hironori Yamamoto Moderators: Lawrence Ho, Hironari Shiwaku, Hitomi Minami 9:50 LIVE DEMONSTRATION 4 (120min) Moderators: Lawrence Ho, Hironari Shiwaku, Hitomi Minami Live demo Live demo Co-sponsored by AMCO Co-sponsored by Fujifilm/Fujifilm Medical 11:50 Luncheon Seminar 2 (50min) 11:50 Luncheon Seminar 1 (50min) Closure techniques for mucosal defects after colorectal ESD Difficult CBD Stones Speaker: Nageshwar Reddy EUS guided pancreatic duct drainage Speaker: Takao Itoi Speakers: Kenichiro Imai, Mayo Tanabe Moderator: Haruhiro Inoue Moderators: Shomei Ryozawa, Lawrence Ho Sponsored by Gadelius Medical Sponsored by Boston Scientific 12:40 Coffee Break 12:40 Coffee Break 12:50 Lecture 3 (20min) How to Choose Between Enteroscopy 12:50 Live Demonstration 5 (140min) -Assisted ERCP and EUS-Guided Treatment Moderators: Hironari Shiwaku, Hitomi Minami, Lawrence Ho Speaker: Shomei Ryozawa, Moderator: Nageshwar Reddy 13:10 Live Demonstration 2 (90min) Moderators: Hironari Shiwaku, Hitomi Minami, Lawrence Ho 14:40 Lecture 4 (20min) Post-ERCP Pancreatitis 15:00 Speaker: Nageshwar Reddy, Moderator: Lawrence Ho 15:10 Coffee Break Live Demonstration 3 (70min) 15:20 Evening Lecture Revolutionizing Suturing: Development and Current Status of Moderators: Hitomi Minami, Lawrence Ho, Hironari Shiwaku Anchor-Type Suturing Device Speaker: Ken Ohata Moderators: Yutaka Saito, Hitomi Minami 15:40 Legend of Endoscopy (30min) AIG's Journey Speaker (Recipient) : Nageshwar Reddy 16:10 Evening Seminar (60min) 16:10 Moderator: Haruhiro Inoue Bleeding Management in ESD Closing Remarks: Haruhiro Inoue (MC: Hitomi Minami) Speakers: Hidenori Tanaka, Hideki Kobara Moderator: Mitsuhiro Fujishiro Co-sponsored by Olympus Corporation 17:20 (MC: Hitomi Minami) Get-together Party Remarks: Haruhiro Inoue